Detectivi Romania

contrafilaj

Mai mult
doi detectivi
detectiv se uita in oglinda retrovizoare

Servicii de contrafilaj

Serviciile noastre de contrafilaj poate elimina riscul pentru acei clienti care suspecteaza ca sunt supravegheati sau li se acorda o atentie nedorita. Poate ati avut senzatia ca sunteti urmarit sau supravegheat de cineva? Detectivii nostri vor lua masuri care reduc riscul de a fi filat. Aplicand tehnici discrete si proceduri vom putea monitoriza actiunea astfel incat sa despistam o potentiala amenintare si sa confirmam sau infirmam suspiciunea dumneavoastra.

Daca banuiti ca sunteti ascultat in locuinta dumneavoastra sau in autoturism vom inspecta totul pentru a depista prezenta unor dispozitive de monitorizare video sau audio folosind echipament de ultima generatie

Vom colabora cu dumneavoastra pentru a va asigura ca actiunile noastre vor fi discrete si confidentiale. Daca aveti nevoie de dovezi pentru a elimina sau intari banuielile, filajul este cea mai buna solutie. Contactati-ne astazi si veti beneficia de toate resursele si experienta noastra!

Aveti incredere in noi pentru aflarea adevarului!

Sunati la numarul 0744853430 pentru a discuta cu un detectiv chiar acum sau lasati-ne un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon sau o adresa de email si va vom contacta cat mai curand!

Cazuri frecvente

  • Toate
  • Filaj
  • Investigatii
  • Contrafilaj
detectiv surpinde adulter

Infidelitate/adulter

Filaj/Investigatii

detectiv verifica partener afaceri

Verificare asociati

Filaj/Investigatii

detectiv verifica angajati

Verificare angajati

Filaj/Investigatii

detectiv in caz de divort

Divort

Filaj/Investigatii

detectiv caz custodie copil

Custodie copil

Filaj/Investigatii

detectiv caz adoptie copil

Adoptie copil

Investigatii

detectiv surprinde filajul

Contrafilaj

Contrafilaj