Detectivi Romania

custodie copii

Mai mult
doi detectivi
detectiv si caz de custodie copil

Ce este o investigatie intr-un caz de custodie?

Se va investiga capacitatea parintelui sau a unui alt adult in cauza de a-a asigura copilui securitate, cele necesare si atentia cuvenita. Daca disputa despre custodia copilului ajunge in instanta, aceasta trebuie sa dispuna de dovezi pentru a elimina toate suspiciunile care ar putea aparea. Astfel apare necesitatea unei investigatii facute de un detectiv specializat in cazuri de custodie.

Investigatia include observarea comportamentului parental, acordandu-se o atentie deosebita aspectelor ce tin de lipsa de preocupare fata de copil ori tendintele de violenta catre acesta. Siguranta copilului este pe primul loc intr-o astfel de investigatie si niciun semn de intrebare referitor la aceasta, cum ar fi, tratamentul brutal, consumul de droguri sau excesul de alcool nu va trece neobservat si documentat de detectivi. Investigatia va furniza probe legale instantei, la fel si marturia investigatorului.

Daca simtiti ca este nevoie de o astfel de investigatie va rugam sa ne contactati. Siguranta copiilor si custodia sunt domenii in care ne-am specializat de-a lungul timpului. Avem detectivi profesionisti, iar printre clientii nostri se numara avocati, firme de caritate sau institutii guvernamentale.

Aveti incredere in noi pentru aflarea adevarului!

Sunati la numarul 0744853430 pentru a discuta cu un detectiv chiar acum sau lasati-ne un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon sau o adresa de email si va vom contacta cat mai curand!

Cazuri frecvente

  • Toate
  • Filaj
  • Investigatii
  • Contrafilaj
detectiv surpinde adulter

Infidelitate/adulter

Filaj/Investigatii

detectiv verifica partener afaceri

Verificare asociati

Filaj/Investigatii

detectiv verifica angajati

Verificare angajati

Filaj/Investigatii

detectiv in caz de divort

Divort

Filaj/Investigatii

detectiv caz custodie copil

Custodie copil

Filaj/Investigatii

detectiv caz adoptie copil

Adoptie copil

Investigatii

detectiv surprinde filajul

Contrafilaj

Contrafilaj