Detectivi Romania

echipa Noastra

Mai mult
doi detectivi
detectiv femeie filmand in romania

Detectivi In Romania

Detectivi profesionisti, cu peste 20 de ani de experienta in filaj si investigatii

HERACLIS este o agentie de detectivi din Romania, care se angajeaza total in a rezolva problemele in care sunt implicate persoanele fizice sau juridice. Oferim servicii de calitate, livrate intotdeauna eficient si cu profesionalism.

Avem o echipa de detectivi impresionanta, cu multi ani de experienta - peste 20 de ani in activitatea de profil. In acest timp ne-am creat reputatia de a fi extrem de priceputi, harnici, scrupulosi si suntem specializati in investigatii secrete, filaj, contrafilaj, identificare martori, gasire persoane disparute, verificare antecedente, etc. Nu trebuie sa fiti intimidati de intalnirea cu noi. Suntem prietenosi, profesionisti, discreti si sensibili la probleme dumneavoastra.

Bilant 2019:

  • Rata mare de succes in identificarea persoanelor si stabilirea adreselor.
  • Actiuni de filaj/contrafilaj zilnice.
  • Identificare bunuri in valoare de peste 500.000 lei.

De ce noi?

Bine ati venit la HERACLIS, una dintre cele mai respectabile agentii de detectivi din Romania!

despre detectivi romania

Daca aveti nevoie de ajutorul unui detectiv apelati la noi cu incredere! Va vom ajuta cu profesionalism, discretie si seriozitate. Cu o experienta acumulata in peste 20 de ani, detectivii au solutii pentru multitudinea de probleme ce apar in viata fiecaruia dintre noi. Este important sa stiti ca nu sunteti singuri si ca exista profesionisti ce inteleg situatia si va sunt alaturi.

De ce sa alegeti HERACLIS Detectivi in Romania? Sunt multe motive pentru care ne-ati putea prefera dar cele mai importante sunt patru, pe care vi le prezentam mai jos si pe care fostii nostri clienti spun ca le-au apreciat in colaborarea cu noi:

Rezultate excelente

In marea majoritate a cazurilor obtinem rezultate excelente. Unele cazuri sunt usoare, altele exterm de dificile, dar intotdeauna suntem hotarati, insistenti si realisti.

Evaluare realistica a cazului

Va oferim intotdeauna o apreciere realista a situatie, timpul necesar finalizarii cu succes si pretul cat mai exact. Este foarte important sa cunoasteti toate acestea de la inceput.

Operam in Romania si in strainatate

Avem o foarte buna acoperire nationala, iar la cerere actionam oriunde in strainatate.

Abordabilitate si discretie

Suntem prietenosi, abordabili si discreti. Suntem aici ca sa va ajutam, indiferent de circumstante. Multe cazuri necesita un nivel ridicat de discretie si noi intelegem 100% nevoia de confidentialiate.

491

Clienti

723

Cazuri

8,364

Zile de lucru

28

Detectivi profesionisti

Detectivi Romania

Echipa noastra este alcatuita din fosti ofiteri de informatii si absolventi ai cursului de detectivi. Conform legii 329/2003, activitatea de detectiv particular poate fi desfasurata numai de persoanele care sunt atestate profesional. (...) Poate dobandi calitatea de detectiv particular persoana care indeplineste urmatoarele conditii: poseda cel putin studii medii si este absolventa a unei scoli postliceale de detectivi sau a indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice sau sigurantei nationale ori este absolventa a unei institutii de invatamant superior.

Aveti incredere in noi pentru aflarea adevarului!

Sunati la numarul 0744853430 pentru a discuta cu un detectiv chiar acum sau lasati-ne un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon sau o adresa de email si va vom contacta cat mai curand!