Detectivi Bucuresti

HeraClis - Agentie Detectivi Particulari Bucuresti:
profesionalism la tarife avantajoase

Despre noi...

Detectivi Bucuresti

HeraClis, agentie detectivi particulari de top din Bucuresti.

detectiv particular surprinde moment de infidelitate pe camera foto

Filaj si investigatii profesionale in Bucuresti

HERACLIS este o agentie de detectivi privati din Bucuresti, care se angajeaza total in a rezolva problemele in care sunt implicate persoanele fizice sau juridice. Oferim servicii de calitate, livrate intotdeauna eficient si cu profesionalism. Bilant 2022 - :

 • Rata mare de succes in identificarea persoanelor si stabilirea adreselor.
 • Actiuni de filaj/contrafilaj/investigatii private zilnice.
 • Identificare bunuri in valoare de peste 1.500.000 lei.

Avem o echipa de detectivi impresionanta, cu multi ani de experienta - peste 20 de ani in activitatea de profil. In acest timp ne-am creat reputatia de a fi extrem de priceputi, harnici, scrupulosi si suntem specializati in investigatii secrete, filaj, contrafilaj, identificare martori, gasire persoane disparute, verificare antecedente, etc. Nu trebuie sa fiti intimidati de intalnirea cu noi. Suntem prietenosi, profesionisti, discreti si sensibili la probleme dumneavoastra.

Servicii Detectivi Particulari

Daca situatia dumneavoastra nu se regaseste in lista de mai jos, va rugam sa ne contactati pentru a stabili in ce mod va putem ajuta!

Investigatii personale

Efectuam investigatii personalizate, adaptate la toate cerintelor clientilor.

Investigatii economice/financiare

Sunteti ingrijorat ca in societatea dumneavoastra se fura? Contactati-ne!

Suport juridic

Doriti sa identificati un eventual martor sau sa gasiti bunuri ascunse?

Filaj si contrafilaj

Utilizam aparatura moderna si cele mai noi tehnici de filaj/contrfilaj.

De ce sa colaborati cu agentia de detectivi HeraClis?

Bine ati venit la HeraClis, una dintre cele mai bune agentii de detectivi particulari din Bucuresti! Daca aveti nevoie de ajutorul unui detectiv particular apelati la noi cu incredere! Va vom ajuta cu profesionalism, discretie si seriozitate. Cu o experienta acumulata in peste 20 de ani, agentia detectivi Bucuresti are solutii pentru multitudinea de probleme ce apar in viata fiecaruia dintre noi. Este important sa stiti ca nu sunteti singuri si ca exista profesionisti ce inteleg situatia si va sunt alaturi.

 • 01 Rezultate excelente

  In marea majoritate a cazurilor obtinem rezultate excelente. Unele cazuri sunt usoare, altele extrem de dificile, dar intotdeauna suntem hotarati, insistenti si realisti.

 • Va oferim intotdeauna o apreciere realista a situatie, timpul necesar finalizarii cu succes si pretul cat mai exact. Este foarte important sa cunoasteti toate acestea de la inceput.

 • Avem o acoperire nationala completa, iar la cerere ne deplasam oriunde in strainatate.

 • Suntem prietenosi, abordabili si discreti. Suntem aici ca sa va ajutam, indiferent de circumstante. Multe cazuri necesita un nivel ridicat de discretie si noi intelegem 100% nevoia de confidentialiate.

Echipa Detectivi Particulari

Echipa noastra este alcatuita din fosti ofiteri de informatii si absolventi ai cursului de detectivi particulari. Conform legii 329/2003, activitatea de detectiv particular poate fi desfasurata numai de persoanele care sunt atestate profesional. (...) Poate dobandi calitatea de detectiv particular persoana care indeplineste urmatoarele conditii: poseda cel putin studii medii si este absolventa a unei scoli postliceale de detectivi sau a indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice sau sigurantei nationale ori este absolventa a unei institutii de invatamant superior.

Absolventi ai cursurilor de detectivi particulari

Ca sa ajungi detectiv particular, conform legislatiei din Bucuresti, trebuie sa ai un atestat profesional. Acesta se obtine in urma unui examen organizat la inspectoratul de politie al judetului de resedinta, dupa terminarea cursului de detectiv particular, unde se verifica daca au fost acumulate cunostintele necesare.

Detectivi privati proveniti din MAI, SRI, SIE

Si detectivii proveniti din randul cadrelor de politie, SRI, etc sunt obligati sa detina atestatul profesional. La randul lor vor sustine examenul organizat de inspectoratul judetean de politie, dar nu este necesar sa urmeze cursul de detectiv particular.

Am angajat agentia HeraClis pentru a-mi urmari sotul. Aveam banuieli ca are o aventura asa ca m-am gandit sa contactez un detectiv particular. Din nefericire presimtirea mea s-a adeverit. Detectivii de la HeraClis au obtinut probe ca sotul are o aventura cu o colega de serviciu.

Marilena

Echipa HeraClis este exceptionala. I-am solicitat sa stranga probe pentru mine intr-un caz de custodie copil. Nu va pot multumi suficient. Sper sa nu mai am nevoie dar v-as angaja oricand. Recomand cu incredere.

Sara

Firma la care lucrez a fost nevoita sa solicite detectivii de la HeraClis in cateva randuri. Intotdeauna s-au comportat exemplar. Seful de acolo stie ce are de facut si este dispus sa preia toate cazurile, indiferent de cat e de greu. Recomand fara rezerva serviciile lor.

Ionel

Aceasta firma de detectivi este foarte buna. Nu numai ca sunt profesionisti adevarati dar sunt si prietenosi si plini de compasiune. Si obtin rezultate. Sunt foarte impresionat de ceea ce au facut pentru mine. Le multumesc din suflet pentru ajutor.

Matei

Problemele ce tin de suflet sunt foarte delicate. Am apelat la detectivii de la HeraClis dupa o despartire dureroasa. Doream sa stiu cauza despartirii, daca a fost din cauza cuiva. Nu numai ca am aflat adevarata cauza dar am simtit ca au fost alaturi de mine. Au fost un adevarat sprijin.

Oana

logo agentie de detectivi HeraClis
logo agentie de detectivi Reflector
logo agentie de detectivi DiPi
logo agentie de detectivi Hidra
logo agentie de detectivi HeraClis
logo agentie de detectivi Reflector

Preturi Detectivi Particulari

Preturile prezentate mai jos sunt orientattive.

Investigatii

minim$150 / investigatie

 • Suport 24/7
 • Disponibilitate imediata
 • Oriunde in tara sau strainatate
 • Confidentialiate deplina
 • Filaj

Filaj Static

minim$150 / zi

 • Suport 24/7
 • Disponibilitate imediata
 • Oriunde in tara sau strainatate
 • Confidentialiate deplina
 • Probe legale

Detectiv Particular - Intrebari

 • Detectivii particulari pot investiga diverse cazuri familiale sau personale: adulter, infidelitate, divort, custodie copii, adoptii, etc. Mai pot fi implicatii in investigatii economice, financiare, pot oferi sprijin juridic. Acestea sunt o parte din activitatile desfasurate saptamanal de o agentie de detectivi particulari.

 • Orice persoana fizica sau juridica poate angaja un detectiv particular. Cel mai des, agentiile de detectivi sunt solicitate de agenti economici, persoane particulare si firme de avocatura.

 • Detectivii privati ofera o gama larga de servicii. Avocatii pot solicita date despre martori sau bunuri, firmele de asigurari solicita investigarea unor cazuri suspecte. Persoanele particulare angajeaza un detectiv privat pentru a descoperi o persoana disparuta sau pentru a verifica un partener, un copil, etc. Munca desfasurata de detectivi are o parte de teren si o parte de birou. In teren se culeg date si informatii prin actiuni de filaj si investigatii, dupa care se intocmesc rapoartele finale ce vor fi prezentate clientilor.

 • Desi au acces la anumite resurse guvernamentale, totusi sunt lucruri pe care detectivii nu au voie sa le faca. Nu pot poza in ofiteri de politie si nu pot asculta telefoane. Nu pot face acele lucruri prin care intra in conflict cu legislatia locala.

 • De cele mai multe ori detectivul particular este platit la numarul de ore lucrate. Suma solicitata depinde de complexitatea lucrarii, locatie si alti factori. Unele cazuri pot fi cu suma fixa, stabilita de la inceput (investigatiile). In plus pot aparea cheltuieli neprevazute: bilete de avion, cazari la hoteluri, deplasari pe distante foarte lungi, in strainatate, etc.

 • Angajarea unor detectivi particulari nu se face la intamplare, trebuie sa va documentati in privinta detectivului ales. Trimiteti un email agentiei respective sau sunati la numarul afisat. Cele mai multe agentii de detectivi particulari nu percep tarife pentru primele consultatii. Puneti intrebarile potrivite astfel incat sa aflati tot ce va intereseaza. Trebuie sa fiti pe deplin lamurit in privinta costurilor si a modului in care se va derula contractul.

Contactati Detectivi Bucuresti

Alegerea unui detectiv particular profesionist pentru a va asista este primul pas in rezolvarea problemei.

Locatie:

Bucuresti,
Romania

Telefon:

+40744853430

Loading
Mesajul a fost transmis. Multumim!