Detectivi in Craiova

solutii Complete

Detectivi Craiova
doi detectivi
persoane nedumerite

Detectivi Particulari

Aveti banuieli despre anumite lucruri? Actionati prompt! Angajati un detectiv chiar astazi!

Angajarea unor detectivi profesionisti poate fi, uneori, singura metoda de a confirma sau infirma anumite suspiciuni. Agentiile de detectivi particulari au metodele, experienta si mijloacele tehnice pe care dumneavoastra nu le aveti.

Angajatii pot simulara imbolnaviri pentru a lipsi de la serviciu, pot incalca termenii contractelor de angajare sau pot comite fraude la locul de munca. Poate aveti indoieli in ceea ce priveste fidelitatea partenerului de viata, sau va indoiti de buna purtarea a copilului adolescent. Aveti banuieli ca sunteti urmarit sau inregistrat?

Contactati chiar astazi o agentie de detectivi privati!

Servicii Frecvente

Daca situatia dumneavoastra nu se incadreaza in lista de mai jos va rugam sa ne contactati pentru a vedea in ce mod va putem ajuta! Consultatiile sunt gratuite si confidentiale.

Investigatii personale

Efectuam investigatii personalizate, adaptate pentru a raspunde cerintelor tuturor clientilor.

Urmarire autovehicule

Agentia noastra ofera servicii de urmarire autovehicule - cea mai ieftina metoda de localizare auto.

Verificari prealabile

Investigatorii din Craiova vin in sprijinul oamenilor de afaceri pentru a-i ajuta sa evite colaborarile nesigure.

Servicii filaj

Detectivii nostri utilizeaza aparatura moderna si cele mai noi tehnici de supraveghere.

Investigatii economice

Sunteti ingrijorat ca in societatea dumneavoastra se fura? Contactati-ne pentru aflarea adevarului!

Sprijin juridic

Doriti sa identificati un eventual martor sau sa gasiti bunuri ascunse? Agentiile din Craiova va stau la dispozitie.

Persoane disparute

Cautati o persoana disparuta? Detectivii nostri vor gasi persoana in cauza chiar si in situatii in care altii au dat gres.

Verificare antecedente

Verificarea antecedentelor joaca un rol important atat in sectorul financiar cat si cel personal.

Identificare bunuri

Investigatorii presteaza servicii ce constau in identificarea bunurilor, atat in sectorul privat cat si in cel economic.

De ce noi?

Bine ati venit la HERACLIS, una dintre cele mai respectabile agentii de detectivi din Romania!

echipa detectivi ploiesti

Partenerul dumneavoastra intarzie acasa? Banuiti ca angajatii dumneavoastra nu respecta regulile? Aveti sentimentul ca sunteti supravegheat? Toate aceste banuieli nu constituie dovezi. Angajati firma noastra de detectivi particulari din Craiova si veti beneficia de servicii de calitate pentru a obtine certitudinile pe care le cautati!

Agentiile de detectivi privati pot efectua filaj, analize si alte activitati specifice.

Putem localiza autovehicule, bunuri si persoane. Putem sa verificam daca aveti instalate camere ascunse sau microfoane.

Detectivii nostri sunt specializati pe filaj sau investigatii si sunt buni cunoscatori ai limbilor de circulatie inernationala. La nevoie de putem deplasa oriunde in lume, in functie de cerintele clientilor.

Echipele noastre au o experienta in acest domeniu de peste 20 ani si ne mandrim cu rezultate excelente. Suntem profesionisti, discreti dar si extrem de prietenosi si sensibili la probleme clientilor.

Agentiile de detectivi afla adevarul pentru dumneavoastra!

Apelati agentia dorita pentru a discuta cu un detectiv chiar acum sau lasati un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon/adresa de email si veti fi contactat cat mai curand!

angajare firma detectivi

Angajati o firma de detectivi si aflati adevarul!

Banuielile nu sunt dovezi. Dumneavoastra puteti observa unele semne, dar pana cand nu sunt colectate multe dovezi certe nu puteti intreprinde nimic hotarator.

Uneori obtinerea probelor concrete de catre investigatori profesionisti pe teren, prin filaj sau alte metode, este singura cale de a elimina suspiciunile si a merge mai departe. Un detectiv care cunoaste foarte bine judetul Dolj va poate ajuta.

Costul folosirii detectivilor poate varia drastic, depinzand de lucruri ca locatia, specificul cazului, etc. Este foarte important sa aveti incredere in agentia cu care lucrati si va recomandam sa folositi detectivi din zona pentru a reduce costurile!

agentii detectivi pentru afaceri si avocati

Aveti o afacere in Craiova? Sunteti avocat? Agentiile de detectivi din zona va pot ajuta!

Munca pe care o efectueaza agentiile de detectivi particulari nu este legata intotdeauna numai de persoanele dragi sau angajati. Suntem foarte bine specializati si in probleme ce tin de mediul de afaceri.

Va putem ajuta in diverse situatii cum ar fi recuperarea datoriilor, identificarea bunurilor ascunse si verificarea partenerilor de afaceri.

Firmele de avocatura pot beneficia de serviciile detectivilor particulari pentru rezolvarea cazurilor mai dificile, ce implica gasirea unor persoane, bunuri, identificarea unor martori, stabilirea unor nevinovatii, etc.

Daca aveti nevoie sa angajati un detectiv privat, va rugam sa contactati una dintre firmele partenere! Lasati-ne sa gasim raspunsurile pe care le cautati si dovezile de care aveti nevoie!

Agentii Detectivi

Pentru angajare sau inscriere agentie pe acest site va rugam sa ne contactati! Apasati pe imaginile de mai jos pentru a afisa datele de contact ale agentiilor partenere din Craiova!

agentia de detectivi heraclis craiova

HERACLIS

Telefon: +40744853430

Email:detectiviheraclis@gmail.com

Adresa:Romania

agentia de detectivi reflector craiova

REFLECTOR

Telefon:+40759845898

Email:detectivireflector@gmail.com

Adresa:Romania

agentia de detectivi dipi craiova

DIPI

Telefon: +40744853430

Email:detectiviheraclis@gmail.com

Adresa:Romania

Detectivi Craiova

Echipa noastra este alcatuita din fosti ofiteri de informatii si absolventi ai cursului de detectivi. Conform legii 329/2003, activitatea de detectiv particular poate fi desfasurata numai de persoanele care sunt atestate profesional. (...) Poate dobandi calitatea de detectiv particular persoana care indeplineste urmatoarele conditii: poseda cel putin studii medii si este absolventa a unei scoli postliceale de detectivi sau a indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice sau sigurantei nationale ori este absolventa a unei institutii de invatamant superior.

Preturi

Nu va putem oferi un pret final deoarece costurile depind foarte mult de complexitatea cazurilor. Va rugam sa contactati agentiile partenere de detectivi din Craiova pentru a afla mai multe detalii despre preturi!

Filaj

  • Supraveghere la punct fix - incepand cu 10 euro/ora
  • Supraveghere dinamica - incepand cu 25 euro/ora et
Solicita Filaj

Investigatii

  • Investigatie complexitate mica - de la 100 euro/caz
  • Investigatie complexitate mare - de la 500 euro/caz
Solicita Investigatie