Detectivi Particulari
Galati

Detectivi particulari profesionisti in Galati.

Agentie de detectivi particulari - oferim servicii clientilor din Galati, Romania si UE.

Serviciile noastre de investigatii private.

Zilnic exista posibilitatea, pentru fiecare dintre noi, sa fim nevoiti sa facem un lucru la care nu ne-am gandit niciodata: sa contactam un detectiv particular pentru a afla adevarul in legatura cu o problema care ne da batai de cap.

Aceasta situatie este neobisnuita si poate sa va nelinisteasca. Din acest motiv am facut prima consultatie gratuita, 100% confidentiala si fara obligatii.

Serviciile Noastre
photo-camera

Filaj

Oferim servicii de filaj profesional, ajutand clientii, atat persoane fizice cat si juridice, sa-si asigure securitatea, certitudinea si succesul.

search

Contrafilaj

Detectivi Galati va forma imediat echipe de filaj in functie de necesitatile dumneavoastra, pentru a va restabili cat mai repede securitatea si linistea sufleteasca.

Investigatii Economice

Inovatiile sunt cheia succesului in afaceri, dar a sti care schimbari constituie amenintari si care sunt oportunitati este esential. Ajutam persoanele juridice sa cunoasca riscurile si sa le evite.

Persoane Disparute

In cazurile de localizare a persoanelor ne mandrim cu o rata de succes apropiata de 100%. Folosind detectivi ultracalificati si metode de ultima generatie oferim servicii de cea mai buna calitate.

Investigatii Matrimoniale

De foarte multe ori clientii se bazeaza pe noi pentru a efectua investigatii matrimoniale, pentru a-i sprijini in cazurile de divort, custodie copii sau acorduri prenuptiale.

Asistenta Juridica

Echipa noastra de detectivi specializati in asistenta juridica se angajeaza sa gaseasca dovezi, daca exista, pentru a ajuta la apararea dumneavoastra.

Investigatii Istoric

Rapoartele noastre precise, detaliate si complet verificabile pot fi furnizate atat in Romania cat si in strainatate. Detectivi experti in verificarea antecedentelor vor oferi intr-un timp scurt fapte concrete.

Localizare Persoane

Fie ca incercati sa gasiti solutii la probleme de familie, fie ca lucrati pentru o companie multinationala, noi va ajutam cu investigatii private internationale profesionale si discrete.

Detectivi in Galati, program 24/7.

Apelati-ne cu incredere! Avem datoria de a va ajuta.

HeraClis Detectivi Galati este o echipa de detectivi particulari de top, care va va ajuta sa rezolvati problemele folosind solutii optime. Indiferent cu sunteti un client particular cu o problema de familie, sau o persoana juridica ce se confrunta cu o decizie dificila, Detectivi Particulari Galati ofera servicii profesionale si gaseste adevarul pentru dumneavoastra. Ajutam clienti din Galatia, Romania sau din strainatate.

0744853430
call us

Cum va pot ajuta detectivii particulari?

Poate ne-ati angajat pentru a gasi o persoana disparuta. Ati pierdut legatura cu un prieten din tinerete sau aveti o ruda pe care doriti sa o localizati. Sau poate un debitor a disparut cu bunurile dumneavoastra?

Doriti sa verificati antecedentele unei persoane fizice sau juridice inainte de a lua o decizie importanta? Cercetati amanuntit faptele inainte de a hotari viitorul afacerii pe care o conduceti. Suntem aici pentru a asigura siguranta afacerilor clientilor nostri. Agentia noastra de detectivi licentiati ofera servicii de urmarire a autovehiculelor, filaj sau investigare antecedente.

Va confruntati cu un proces civil sau penal si aveti nevoie de ajutor pentru a castiga? Fie ca aveti nevoie de sprijin intr-un caz penal, sau sunteti intr-un proces de divort, custodie copii, etc, la noi veti gasi abilitatile de investigare potrivite, care va vor ajuta sa abordati problema cu incredere.

suport 24/7

Test poligraf Galati

Ce face cu adevarat un test poligraf in Galati?

Testul poligraf sau detectorul de minciuni detecteaza minciunile urmarind semne de schimbari fiziologice. Poligraful din Galati este folosit de personal instruit si cu foarte multa experienta. Testul poligraf este folosit pentru a inregistra si cuantifica reactiile fiziologice la o serie de intrebari, folosind o tehnica validata. Agentia noastra din Galati dispune doar de examinatori calificati.

Test Poligraf
test poligraf

Va suntem alaturi, oriunde va aflati.

Detectivi Particulari Galati are ca obiectiv efectuare investigatiilor private nu numai pe plan local ci in toata tara si peste hotare. Avand in spate o experienta de 15+ ani si o retea vasta, putem forma echipe de detectivi oriunde, la orice ora. Indiferent cat este de departe locatia dumneavoastra sau cat va dura pentru a rezolva cazul noi va stam la dispozitie.

Indiferent ca este vorba de o solutie la o problema personala urgenta sau de descoperirea unei fraunde mai vechi, Detectivi Particulari Galati are investigatorii potriviti pentru a rezolva rapid si eficient cazul dumneavoastra.

Watsapp

Despre Detectivi Particulari Galati

Suntem una dintre cele mai respectabile agentii de detectivi particulari din Romania. Experienta investigatorilor nostri, perseverenta, discretia si rata de succes ne plaseaza in topul celor mai buni detectivi.

Preturi Accesibile

Abordam cazul in asa fel incat sa oferim cele mai bune servicii la cele mai avantajoase preturi.

Ce ce Noi?

Experienta noastra, rata foarte mare de succes, discretia si tarifele transparente sunt unele dintre motivele pentru care sa alegeti Detectivi Galati.

Promisiunea Noastra

Vom mentine cele mai inalte standarde in efectuare investigatiilor private.

Detectivi particulari Galati - ultimele noutati

detectiv particular filmeaza adulter
Mai mult...

Ce defineste un bun detectiv particular?

Angajarea unui detectiv particular este o decizie importanta, dar alegerea lui nu este usoara. Noi impartasim experienta de lucru cu clientii nostri si elementele care vor oferi cele mai mari sanse de a obtine un rezultat foarte bun...

copil trist si adulti care se cearta pe fundal
Mai mult...

Detectivul particular in cazuri de custodie copii

Cand o casnicie sfarseste, dupa terminarea procedurilor de divort, apare situatia deranjanta a impartirii bunurilor. Daca sunt implicati si copii atunci lucrurile devin mai dificile, atat din punct de vedere legal cat si emotional...