Detectivi Timisoara

Servicii de investigatii private pentru persoane fizice sau juridice din Timisoara. Contactati chiar astazi un detectiv particular pentru o consultatie gratuita!

Detectivi Timisoara
trei detectivi desfasoara diverse activitati
Timisoara noaptea

Detectivi In Timisoara

Aveti banuieli ca sunteti inselat? Actionati prompt! Contactati un detectiv particular chiar astazi!

Angajarea unor detectivi profesionisti poate fi, uneori, singura metoda de a confirma sau infirma anumite suspiciuni. Agentiile de investigatii au metodele, experienta si mijloacele tehnice pe care dumneavoastra nu le aveti.

Angajatii pot simulara imbolnaviri pentru a lipsi de la serviciu, pot incalca termenii contractelor de angajare sau pot comite fraude la locul de munca. Poate aveti indoieli in ceea ce priveste fidelitatea partenerului de viata, sau va indoiti de buna purtarea a copilului adolescent. Aveti banuieli ca sunteti urmarit sau inregistrat?

Contactati chiar astazi o agentia de detectivi particulari HeraClis din Timisoara!

Detectivi Timisoara - Servicii Frecvente

Daca problema dumneavoastra nu se incadreaza in lista de mai jos va rugam, sa ne contactati pentru a stabili in ce mod va putem ajuta! Consultatiile sunt gratuite si confidentiale.

Investigatii personale

Efectuam investigatii private personalizate, adaptate pentru a raspunde cerintelor tuturor clientilor nostri.

Investigatii economice

Sunteti ingrijorat ca societatea dumneavoastra nu are randament? Angajatii fura? Contactati-ne pentru a afla ce se intampla!

Verificari prealabile

Agentiile de detectivi din Romania vin in sprijinul oamenilor de afaceri pentru a-i ajuta sa evite colaborarile nesigure.

Sprijin juridic

Doriti sa identificati un eventual martor sau sa gasiti bunuri ascunse? Detectivii nostri va stau la dispozitie 24/7.

Verificare antecedente

Verificarea antecedentelor joaca un rol foarte important, atat in sectorul comercial/financiar cat si cel personal.

Identificare bunuri

Detectivii particulari presteaza servicii ce constau in identificarea bunurilor, atat in sectorul privat cat si in cel economic.

De ce Detectivi HeraClis?

Bine ati venit la HeraClis, una dintre cele mai respectabile agentii de detectivi particulari din Timisoara!

despre echipa detectivi Romania

Partenerul dumneavoastra intarzie acasa? Banuiti ca angajatii dumneavoastra nu respecta regulile? Aveti sentimentul ca sunteti supravegheat? Toate aceste banuieli nu constituie dovezi. Angajati agentia noastra de detectivi particulari din Timisoara si veti beneficia de servicii de calitate pentru a obtine certitudinile pe care le cautati. Nu mai asteptati, contactati-ne chiar acum!

 • Detectivii particulari pot efectua investigatii, filaj, analize si alte activitati specifice.
 • Putem localiza autovehicule, bunuri si persoane. Putem sa verificam daca aveti instalate camere ascunse sau microfoane.
 • Putem verifica daca aveti instalate camere ascunse sau microfoane.
 • Detectivii nostri din Timisoara sunt specializati pe filaj sau investigatii si sunt buni cunoscatori ai limbilor de circulatie inernationala.
 • La nevoie de putem deplasa oriunde in lume, in functie de cerintele clientilor.
 • Echipele noastre au o experienta in acest domeniu de peste 20 ani si ne mandrim cu rezultate excelente.
 • Suntem profesionisti, discreti dar si extrem de prietenosi si sensibili la probleme clientilor.

Clienti

Cazuri Rezolvate

Zile Lucrate

Detectivi Profesionisti

Aflati adevarul!

Sunati la numarul 0744853430 pentru a discuta cu un detectiv chiar acum sau lasati-ne un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon sau o adresa de email si va vom contacta cat mai curand!

femeie care invata meseria de detectiv in Romania

Angajati un detectiv particular si aflati adevarul!

Banuielile nu sunt dovezi. Dumneavoastra puteti observa unele semne, dar pana cand nu sunt colectate multe dovezi certe nu puteti intreprinde nimic hotarator.

Uneori obtinerea probelor concrete de catre investigatori profesionisti pe teren, prin filaj, investigatii sau alte metode, este singura cale de a elimina suspiciunile si a merge mai departe. Un detectiv care cunoaste foarte bine Timisoara va poate ajuta.

Costul folosirii detectivilor poate varia drastic, depinzand de lucruri ca locatia, specificul cazului, resursele implicate in actiune, intinderea zonei pe care se desfasoara, etc. Este foarte important sa aveti incredere in agentia cu care lucrati si va recomandam sa folositi detectivii particulari licentiati din Timisoara pentru a reduce costurile!

Echipa noastra se straduieste permanent sa fie un sprijin pentru clientii nostri - persoane, firme sau familii. Scopul nostru este sa va ajutam sa descoperiti faptele intr-un mod cat mai acceptabil si eficient, atat din punct de vedere al costurilor cat si ca timp.

costul angajarii unui detectiv particular in Romania

Aveti o afacere? Sunteti avocat? Agentiile de detectivi din Timisoara va pot ajuta!

Munca pe care o efectueaza detectivii particulari nu este legata intotdeauna numai de persoanele dragi sau angajati. Suntem foarte bine specializati si in probleme ce tin de mediul de afaceri.

Va putem ajuta in diverse situatii cum ar fi recuperarea datoriilor, identificarea bunurilor ascunse si verificarea partenerilor de afaceri. Firmele de avocatura din judetul Timis pot beneficia de serviciile detectivilor particulari pentru rezolvarea cazurilor mai dificile, ce implica gasirea unor persoane, bunuri, identificarea unor martori, stabilirea unor nevinovatii, etc.

Daca aveti nevoie sa angajati un detectiv particular in Timisoara, va rugam sa contactati agentia HeraClis sau una dintre firmele partenere! Lasati-ne sa gasim raspunsurile pe care le cautati si dovezile de care aveti nevoie!

Echipa Detectivi Timisoara

Echipa noastra este alcatuita din fosti ofiteri de informatii si absolventi ai cursului de detectivi din Timisoara. Conform legii 329/2003, activitatea de detectiv particular poate fi desfasurata numai de persoanele care sunt atestate profesional. (...) Poate dobandi calitatea de detectiv particular persoana care indeplineste urmatoarele conditii: poseda cel putin studii medii si este absolventa a unei scoli postliceale de detectivi sau a indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice sau sigurantei nationale ori este absolventa a unei institutii de invatamant superior.

Parteneri HeraClis

logo world association of detectives

World Association of Detectives

Indiferent de motivul pentru care cautati un detectiv particular, membrii WAD (World Association of Detectives) sunt cei mai buni din lume.

logo federpol

FEDERPOL

Incepand cu anul 1957, FEDERPOL este un punct de referinta pentru profesionisti in investigatii private, informatii comerciale si securitate.

Detectivi Particulari - Preturi

Nu va putem oferi din start un pret final deoarece costurile depind foarte mult de complexitatea cazurilor.

$150/investigatie

Investigatii

 • Suport 7/24
 • Disponibilitate imediata
 • Confidentialitate deplina
 • Acoperire nationala
 • Pret minim
Solicita Investigatie

$250/zi

Filaj Dinamic

 • Suport 7/24
 • Disponibilitate imediata
 • Confidentialitate deplina
 • Acoperire internationala
 • Pret minim
Solicita Filaj

$150/month

Filaj Punct Fix

 • Suport 7/24
 • Disponibilitate imediata
 • Confidentialitate deplina
 • Acoperire internationala
 • Pret minim
Solicita Filaj

Intrebari pentru detectivi

Pentru mai multe informatii in legatura cu serviciile oferite, nu ezitati sa ne contactati! Detectivii nostri sunt aici pentru a va ajuta sa descoperiti adevarul.

 • Da. Angajarea unui detectiv particular in Timisoara este perfect legala.Echipele noastre sunt profesioniste, discrete si puteti avea incredere ca investigatia dumneavoastra va ramane nedetectata.

  Daca sunteti ingrijorat, sau aveti nelamuriri in legatura cu legalitatea angajarii unui detectiv particular in Romania, contactati-ne chiar acum. Detectivii nostri va vor raspunde la toate intrebarile.

 • Putem efectua investigatii personale, familiale, comerciale, financiare, verificari antecedente inainte de angajare, identificari de bunuri, investigatii privind copii, localizarea unor persoane, etc. Deseori lucram pentru avocati, furnizand asistenta in procese. Suntem angajati de companii pentru a investiga diverse forme de furt, conduita necorespunzatoare si multe altele.

 • Una dintre principalale investigatii de familie este adulterul. Daca banuiti ca sotul sau sotia va insala, putem investiga discret, inclusiv prin filaj, pentru a va ajuta sa descoperiti activitatea partenerului in lipsa dumneavoastra.

  Daca suspectati infidelitatea nu intarziati sa contactati unul dintre detectivii nostri. Va putem furniza dovezi clare despre partener, care va vor folosi ulterior intr-un proces de divort sau doar pentru a cunoaste adevarul.

  Pentru mai multe informatii in legatura cu angajarea unui detectiv particular intr-un caz de adulter sau infidelitate, va rugam sa ne contactati!

 • Raspunsul nu este foarte simplu. Costul unei investigatii depinde de mai multi factori: tipul si complexitatea investigatiei, timpul necesar obtinerii rezultatului dorit, resursele necesare, distantele parcurse, et. Putem ajusta investigatia pentru a obtine doar anumite informatii sau chiar sa ne limitam la un anume pret, dar in acest caz rezultatul este incert.

 • Aceasta intrebare este pusa in mod frecvent si este perfect normal. Nu este indicat sa angajati detectivi la intamplare, gasiti pe internet. Toti detectivii nostri au promovat examenele si sunt licentiati in Romania.

 • Din pacate avem foarte des astfel de cazuri. Din acest motiv suntem foarte familiarizati cu acest tip de investigatie si stim foarte bine ce este de facut. Cea mai buna optiune este filajul, pentru ca vom obtinem dovezi concrete, sub forma de inregistrari foto-video. Clientii vor primi un raport detaliat cu activitatea partenerului si toate probele culese in timpul investigatiei.