Detectivi privati Romania

verificare angajati

Mai mult
doi detectivi
detectiv investigand angajati

Verificare angajati

Cand angajati un nou membru in echipa dumneavoastra pentru a ocupa un rol important, atunci afacerea dumneavoastra este expusa, clientii, investitorii, ceilalti angajati sunt expusi. Pentru a asigura minimizarea riscului trebuie sa faceti cateva verificari esentiale in ceea ce priveste persoana posibilului angajat. Serviciul nostru de verificare anagajati poate asigura micsorarea la maxim a riscului.

Toate investigatiile intreprinse de detectivii nostri sunt perfect legale si de cea mai inalta calitate. Acest lucru inseamna de fapt ca orice informatie pe care o furnizam este reala si completa.

Vom efectua o investigare detaliata a trecutului potentialului angajat pentru a verifica daca este o persoana onesta si capabila, pe care sa va puteti baza. Verificarea trecutului va ajuta sa luati o decizie avand toate informatiile de care aveti nevoie. Putem verifica si angajarile anterioare pentru a verifica daca experienta si salariile trecute in CV sunt reale.

Investigarea trecutului a devenit uzuala cu trecerea anilor. Tot mai multe companii doresc sa foloseasca acest mijloc pentru a afla detalii despre trecutul viitorului angajat si de a-i verifica CV-ul.

Aveti incredere in noi pentru aflarea adevarului!

Sunati la numarul 0744853430 pentru a discuta cu un detectiv chiar acum sau lasati-ne un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon sau o adresa de email si va vom contacta cat mai curand!

Cazuri frecvente

  • Toate
  • Filaj
  • Investigatii
  • Contrafilaj
detectiv surpinde adulter

Infidelitate/adulter

Filaj/Investigatii

detectiv verifica partener afaceri

Verificare asociati

Filaj/Investigatii

detectiv verifica angajati

Verificare angajati

Filaj/Investigatii

detectiv in caz de divort

Divort

Filaj/Investigatii

detectiv caz custodie copil

Custodie copil

Filaj/Investigatii

detectiv caz adoptie copil

Adoptie copil

Investigatii

detectiv surprinde filajul

Contrafilaj

Contrafilaj