Detectivi Romania

probleme copii

Mai mult
doi detectivi
detectiv suprinde adolescenti fumand

Supraveghere bone si copii

Supravegherea copilului este o sarcina imposibila cand sunteti la serviciu. Acest lucru este o problema reala si spinoasa pentru multi parinti. Detectivii nostrii sunt constienti de acest lucru si din acest motiv prestam serviciul de monitorizare bone. Astfel va ajutam sa alegeti o bona de incredere sau, in cazul in care aveti deja una angajata, vom verifica daca va puteti bizui pe ea. Veti afla cu exactitate ce face bona in absenta dumneavoastra. Acest tip de serviciu va poate aduce linistea sufleteasca si astfel va puteti dedica muncii.

Este important sa fiti siguri ca bona pe care doriti sa o angajati are calificarea corespunzatoare. Multe familii au nevoie de o persoana cu permis de conducere auto pentru a transporta copiii in diverse locatii. Asadar este indicat sa va asigurati ca viitoarea bona este un bun conducator auto, nu are accidente in trecut si un comportament necorespunzator la volan.

Aveti incredere in noi pentru aflarea adevarului!

Sunati la numarul 0744853430 pentru a discuta cu un detectiv chiar acum sau lasati-ne un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon sau o adresa de email si va vom contacta cat mai curand!

Cazuri frecvente

  • Toate
  • Filaj
  • Investigatii
  • Contrafilaj
detectiv surpinde adulter

Infidelitate/adulter

Filaj/Investigatii

detectiv verifica partener afaceri

Verificare asociati

Filaj/Investigatii

detectiv verifica angajati

Verificare angajati

Filaj/Investigatii

detectiv in caz de divort

Divort

Filaj/Investigatii

detectiv caz custodie copil

Custodie copil

Filaj/Investigatii

detectiv caz adoptie copil

Adoptie copil

Investigatii

detectiv surprinde filajul

Contrafilaj

Contrafilaj