Localizare Autovehicule

filaj-contrafilaj

Localizare autovehicule

Urmarirea autovehiculelor este o tehnica folosita foarte mult de detectivi profesionisti. Sunt mai multe motive pentru care aceasta metoda vine in sprijinul persoanelor fizice sau juridice.

Un dispozitiv de urmarire este fixat pe autovehicul. Imediat dupa activare acesta permite monitorizarea deplasarilor de la distanta, pentru o perioada nelimitata de timp. Monitorizarea nu este limitata doar pe teritoriul tarii unde dispozitivul a fost fixat. Informatiile sunt obtinute in timp real pe orice dispozitiv ce se poate conecta la internet si respecta cateva cerinte minime.

Sunt multe situatii in care cineva poate dori supravegherea autovehiculului. Poate fi partenerul de viata care foloseste masina de familie in scopuri indoielnice sau poate fi adolescentul ce trebuie monitorizat.

Utilizarea unui dispozitiv de urmarire poate veni si in ajutorul firmelor sau institutiilor. Falsificarea kilometrajului, folosirea frauduloasa a autoturismului companiei, calatorii in afara programului de lucru sunt riscuri care trebuie luate in serios.

Folosirea dispozitivului de urmarire trebuie facuta in limitele legii. Daca vreti sa utilizati astfel de mijloace este indicat sa angajati o agentie de detectivi respectabila.

Folositi serviciul nostri de investigatii pentru a afla adevarul!

Sunati la numarul 0744853430 pentru a discuta cu un detectiv chiar acum sau lasati-ne un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon sau o adresa de email si va vom contacta cat mai curand!


Alte Servicii

investigatii matrimoniale
Mai mult...

Investigatii matrimoniale

Investigatiile matrimoniale pot fi efectuate atat inaintea casatoriei, investigatii premaritale, cat si in timpul relatiei, daca exista suficiente motive de suspiciune din partea unuia dintre soti...

absente angajati
Mai mult...

Absenta angajatilor

Unii dintre angajatii firmei au concedii medicale in conditii dubioase? Nu se respecta programul de lucru stabilit, lucrarile nu sunt gata la termenul programat, absente nemotivate...

supraveghere copii
Mai mult...

Supravegherea copiilor

Banuiti ca anturajul copilului dumneavoastra nu este cel mai potrivit? Angajati un detectiv profesionist pentru a stabilli cu exactitate preocuparile, cercul de prieteni, activitatea de zi cu zi...

identificare martori oculari
Mai mult...

Identificare martori

Aveti nevoie de ajutorul unui detectiv particular pentru a identifica si localiza un eventual martor la un eveniment din viata dumneavoastra, care va poate da castig de cauza in instanta...