Detectivi Romania

verificare asociati

Mai mult
doi detectivi
detectiv caz investigare asociati

Verificare parteneri de afaceri

Detectivii nostri furnizeaza cele mai bune servicii pentru protejarea afacerii dumneavoastra. Sunt capabili sa ne descurcam in orice situatie. Un manager de caz va pastra contactul cu dumneavoastra pe tot parcursul derularii actiunii. Scopul principal este de a stabili daca personalul cu raspundere din firma cu care doriti sa colaborati are un istoric criminal. Acest tip de actiune este necesar inaintea unei tranzactii foarte importante sau daca aveti suspiciuni.

Actiunile de acest tip sunt organizate si desfasurate de detectivi specializati in astfel de cazuri, care au experienta necesara identificarii exacte a informatiile necesare. Daca este necesar se lucra sub acoperire.

Suntem experti in gasirea celor mai ascunse probe, furnizandu-va astfel tipul de informatii care va da perspectiva reala asupra cazului in lucru. Indiferent de natura si complexitatea procesului va puteti baza pe detectivii nostri pentru a va sprijini in fiecare etapa.

Aveti incredere in noi pentru aflarea adevarului!

Sunati la numarul 0744853430 pentru a discuta cu un detectiv chiar acum sau lasati-ne un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon sau o adresa de email si va vom contacta cat mai curand!

Cazuri frecvente

  • Toate
  • Filaj
  • Investigatii
  • Contrafilaj
detectiv surpinde adulter

Infidelitate/adulter

Filaj/Investigatii

detectiv verifica partener afaceri

Verificare asociati

Filaj/Investigatii

detectiv verifica angajati

Verificare angajati

Filaj/Investigatii

detectiv in caz de divort

Divort

Filaj/Investigatii

detectiv caz custodie copil

Custodie copil

Filaj/Investigatii

detectiv caz adoptie copil

Adoptie copil

Investigatii

detectiv surprinde filajul

Contrafilaj

Contrafilaj